fb-icon   google-plus

Uputstvo za upotrebu

Program za izradu PhotoBook-a je jednostavan za rukovanje i ne zahteva poznavanje rada vezano za obradu fotografija. Pri korišćenju softvera potrebno je da korisnik prati unapred definisane korake i izabere opcije koje najviše odgovaraju sadržaju njegovog PhotoBook-a.

Preuzmite softver ili program

Na stranici Preuzmite program možete preuzeti program za izradu PhotoBook-a. Klikom na opciju "Save” dobijate mogućnost da sačuvate program na svom računaru, a zatim da pokrenete instalaciju programa. Instalacija programa je standardne procedure.

1

Po pokretanju programa, u slučaju, da je u međuvremenu napravljena poboljšana verzija programa ponudiće vam se opcija da preuzmete tu noviju verziju. Naša preporuka je da je preuzmete i instalirate. Po instaliranju i pokretanju programa, pruža vam se mogućnost, da sa leve strane prozora izaberete da li želite da kreirate samo fotografije ili želite da krerate Photobook sa vašim fotografijama.

 

2

Izabraćete opciju da· želite da kreirate Photobook i klikom na drugu ikonu sa leve strane (otvorena kniga) ponudiće vam se razni stilovi Photobook-ova.

 

 

3Kada izaberete željeni tip PhotoBook-a dvostrukim klikom miša dobijate mogućnost da izaberete fotografije koje želite da imate u Photobok-u sa vašeg računara. Povlačenjem slika sa leve strane na Photbook vršite pozicioniranje slike.

 

 

4U donjem delu prozora programa imate mogućnost da izaberete vaše stranice, šablone stranica, pozadine i boju pozadine. Sa desne strane nalaze se alati sa kojima možete da dodeljujete razne efekte na slike i tekst.

 

 

5Po završenom kreiranju stranica Photbook-a, dobijate mogućnost da sačuvate Photobook i pošaljete na izradu. Potrebno je da popunite formu sa vašim podacima, koja će vam se otvoriti klikom na dugme u meniju "Send".