Kreirajte PhotoBook

PhotoBook možete da kreirate preko softvera (programa) za PhotoBook koji je dostupan na našem Internet sajtu i mogu ga koristiti svi posetioci Internet sajta. Ako želite da kreirate sopstevni Photobook, potrebno je prvo da se registrujete i postaneta naš korisnik, što je vrlo jednostavno i lako. Zatim, pristupite preuzimanju softvera (programa) za PhotoBook-a. Softver vam nudi kreativan sadržaj i mogućnost da upravljate svim neophodnim elementima za koje želite da se pronađu u vašem PhotoBook-u.

Šta je povod za kreiranje PhotoBook-a?

Možete da izaberite različite teme iz života koje biste želeli  profesionalno da dizajnirate; bilo da izaberete putovanja, venčanja, promocije, decu ili proslave, uvek postoji tema za svaku priliku.

Prepustite se sopstvenom dizajnu

Sa PhotoBook-om možete da uradite redizajn postojećeg rasporeda stranica ili da kreirate sopstvene stranice sa novim dizajnom svojih fotografija i natpisom bilo gde na stranici.

Lepa knjiga stilova

Bez obzira na vaše potrebe, stil i budžet, PhotoBook pruža najširi spektar kvalitetnih stilova PhotoBook-ova. Vaš PhotoBook može biti  klasičan, može biti elegantan, može biti moderan, šaren, veseo, otmen…

U ponudi stilova su klasične fastbind (kartonske) korice, kao i širok izbor luksuznih korica iz uvoza. Fastbind korica je korica sa vašim snimkom, plastificirana na kartonu. Druge korice mogu biti od: kože, drveta, imitacija krokodilske kože, stakla, Svarovskih kristala, raznih motiva – svadbeni, dečji, savremeni, starinski.

Raznovrsni raspored stranica

Napravite PhotoBook i izaberite unapred dizajnirane stranice sa raznovrsnim rasporedom. Bilo da pravite PhotoBook za decu, putovanja, venčanja, porodicu, promocije, portfolio ili prezentaciju firme možete da prilagodite ili da dodate natpise i fotografije na bilo koji raspored na stranici. Mogućnosti su neograničene, fotografije preko cele stranice, kolaži, crno-beli, u boji, a nudimo vam i veliki broj templejta za download.

Koja je Vaša pozadina za PhotoBook?

U potrazi za savršenom pozadinom za vaš PhotoBook možete koristiti pozadine u našoj pounudi, sopstvene slike kao pozadinu ili paletu boja koja bi odgovarala vašoj pozadini u odnosu na kontrast boja na fotografiji. Opcije su beskrajne.